računovodski servis
Recite zbogom visokim cenam in gospodarski krizi! Sedaj si lahko tudi vi privoščite kvalitetne in cenovno ugodne računovodske storitve!

Zaključni račun - bilanca

Za vsakim uspešnim poslovanjem, pa naj gre za samostojnega podjetnika ali pa veliko gospodarsko družbo, stoji oddelek računovodstva ali ustrezno usposobljeno in kvalificirano računovodsko podjetje. Računovodstvo z informacijami o minulih in prihodnjih procesih in stanjih predstavlja podlago za načrtovanje funkcij v podjetju, zato vsekakor ni vseeno, kateremu računovodskemu servisu zaupate svoje obveznosti. Pri nas bomo poskrbeli za vse vaše potrebe, med najosnovnejše pa spada prav zaključni račun oziroma bilanca.

Zaključni račun je lahko tudi za vas zelo koristen!

Zaključni račun – bilanca je pomemben pokazatelj uspešnosti vsakega podjetja. Bilanca stanja je dvostranski računovodski izkaz, ki prikazuje na levi (aktivni) strani stanje sredstev in na desni (pasivni) strani v enakem znesku obveznosti do virov sredstev na določen dan. Aktivna in pasivna stran bilance stanja morata torej biti uravnoteženi, podatki pa dajo hiter vpogled v stanje podjetja.

Naša storitev zaključni račun – bilanca poskrbi, da boste spali mirno in brez skrbi, saj bodo vsa poročila za vas koristna in pregledna, prav tako pa bodo seveda po godu tudi tistim, ki te listine preverjajo. Za to poskrbijo načela, ki se jih pri pisanju zaključnih računov vestno držimo:

Poskrbite za dolgoročen uspeh svojega podjetja!

V vsakem podjetju se nenehno dogajajo poslovne spremembe, ki vplivajo na bilanco stanja. Pravilna bilanca stanja je pogoj za pravilne poslovne odločitve, ki jih je treba sprejemati na osnovi točnih, ažuriranih podatkov. Zato je zelo pomembno, da bilanco pripravi strokovno usposobljeno računovodsko podjetje, v katerem so zaposleni strokovnjaki, ki korektno pristopijo k problemu in ponudijo najboljšo rešitev. Zaupajte nam in si priskrbite kvalitetne računovodske storitve še danes! Kontaktirajte nas in se rešite skrbi, ki jih lahko prinesejo obveznosti z zaključnim računom.

Še vedno niste prepričani? Naj Vam olajšamo odločitev. Pridružite se našim zadovoljnim strankam in 1 mesec Vam bomo nudili celotne računovodske storitve brezplačno!