računovodski servis
Recite zbogom visokim cenam in gospodarski krizi! Sedaj si lahko tudi vi privoščite kvalitetne in cenovno ugodne računovodske storitve!

Računovodstvo v Medvodah

Če se vaša poslovna dejavnost odvija v okolici Medvod in želite imeti vaš računovodski servis v bližini smo prava izbira za vas. V tem primeru lažje in hitreje pridemo v oseben kontakt.  Z nami se lahko dogovorite, da dokumentacijo, ki je potrebna pri računovodskih storitvah prevzemamo lahko tudi  na sedežu podjetja.

Pri prevzemu se naredi hiter pregled prevzetega. Opozori se na določene težave oz. nas zaprosite za pomoč pri rešitvah s področja računovodstva.

Kljub bližini z nami še vedno lahko poslujete s pomočjo sodobnih tehnologij kot so e-pošta ali pa nam vaše dokumente pošljete po navadni pošti.

Tudi, če niste iz Medvod ali okolice se lahko prav tako dogovorimo za osebni prevzem dokumentacije v primeru, da vam noben način predaje ne ustreza oz. je narava poslovanja urejena na način, ko dostava dokumentacije ni mogoča.

Še vedno niste prepričani? Naj Vam olajšamo odločitev. Pridružite se našim zadovoljnim strankam in 1 mesec Vam bomo nudili celotne računovodske storitve brezplačno!