računovodski servis
Recite zbogom visokim cenam in gospodarski krizi! Sedaj si lahko tudi vi privoščite kvalitetne in cenovno ugodne računovodske storitve!

Kako delujemo

Arkont je podjetje z bogatimi izkušnjami na področju računovodstva. Naše podjetje stopa v korak s časom tako na področju izobraževanja, kot tudi na področju elektronskega računovodstva.

Elektronsko  računovodstvo je potencial sodobnega časa. Z pridom izkoriščamo moderno tehnologijo in smo v koraku z razvojem. Poslujemo z najsodobnejšo programsko opremo Pantheon, ki lahko bistveno  izboljša vaše poslovanje. S pomočjo naprednih tehnologij delujemo skladno, hitro in učinkovito.

Prednosti, ki jih imate kot stranka

V poslu velja rek  "čas je denar". Prihranite čas pri računovodskih storitvah in ga raje vložite v področja, ki so vam blizu.

Ni nas potrebno tedensko, mesečno obiskovati. Vso dokumentacijo, ki jo potrebujemo lahko pošljete po navadni ali e-pošti.

V kolikor potrebujete osebno svetovanje ali zgolj sestanek, se skušamo prilagoditi vašim terminom in vas obiščemo na vaši lokaciji oz. se dogovorimo za kraj sestanka.

Naloge za plačilo (UPN naloge) vam po potrebi pripravimo v elektronski obliki, ki jih preko vašega bančnega programa enostavno uvozite. Tu je velika prednost, ker  možnosti za napake skorajda ni. Obenem pa si vi prihranite čas in  marsikateri sivi las.

Namesto vas uredimo zadeve na davčni upravi ali pa se povežemo z vašo banko v primeru težav pri uvozu v naprej pripravljenih elektronskih plačil.

Še vedno niste prepričani? Naj Vam olajšamo odločitev. Pridružite se našim zadovoljnim strankam in 1 mesec Vam bomo nudili celotne računovodske storitve brezplačno!