računovodski servis
Recite zbogom visokim cenam in gospodarski krizi! Sedaj si lahko tudi vi privoščite kvalitetne in cenovno ugodne računovodske storitve!

Brezplačno računovodstvo

Zaupanje je ena poglavitnih vrednot v naši stroki. Če zaupanja med stranko in računovodjo ni, je delo oteženo v nekaterih primerih celo nemogoče.

V poslu ne gre nič na "lepe oči" in ker verjamemo v naše storitve, vam nudimo mesec dni BREZPLAČNEGA računovodskega servisa. Tudi prehod iz že obstoječega računovodstva, svetovanje in vsa naša pomoč, ki vam bo na voljo vas ne bo stala nič.

Komu je namenjeno brezplačno računovodstvo?

Brezplačen mesec je namenjen strankam, ki se bodo z nami srečale prvič in želijo preveriti naše kvalitete ter storitve. Po enem mesecu se lahko sami odločite ali želite ostati pri nas. V primeru, da v naši storitvi ne boste našli tega, kar ste iskali lahko povsem brez stroškov zamenjate servis. V primeru, da se odločite in ostanete se boste pridružili našim zadovoljnim strankam, mi pa bomo za vas opravili storitve po ceni, ki je bila dogovorjena pred pričetkom brezplačnega meseca.

Brezplačni mesec ni mogoče koristiti samo za izdelavo zaključnega računa in izdelavo oz. urejanje zapadlih aktivnosti.

Za začetek  nam zaupajte vaše podatke in  vas bomo poklicali ali vas kontaktirali  na vaš e-poštni naslov.

Polja označena z * so obvezba.

Še vedno niste prepričani? Naj Vam olajšamo odločitev. Pridružite se našim zadovoljnim strankam in 1 mesec Vam bomo nudili celotne računovodske storitve brezplačno!