računovodski servis
Recite zbogom visokim cenam in gospodarski krizi! Sedaj si lahko tudi vi privoščite kvalitetne in cenovno ugodne računovodske storitve!

Vodenje saldakontov

Marsikateri podjetnik predvsem na začetku svoje podjetniške poti še niti slišal ni za vodenje saldakontov, kaj šele, da bi se temu opravilu posebej posvečal. Že beseda zveni zahtevno in nenavadno - po Slovarju slovenskega knjižnega jezika beseda saldakont pomeni kartoteko kartonov, v katerih so prikazane terjatve in obveznosti.

Vodenje saldakontov je tako vodenje terjatev in obveznosti, kupcev in dobaviteljev. Sestavljeni so torej iz knjig prejetih in izdanih računov. Pomagajo pa nam tudi pri pregledu neplačanih ali prepozno plačanih faktur, pri izračunu zamudnih obresti, za neplačane ali prepozno plačane fakture, pripravo plačilnih nalogov in podobno. Razlogov za pravilno vodenje saldakontov torej ne manjka, zato čim prej zaupajte to storitev strokovnjakom, ki bodo za vse obveznosti poskrbeli pravočasno!

Zaupajte vodenje saldakontov strokovnjakom!

Saldakonti kupcev in dobaviteljev se vodijo računalniško, s pomočjo posebnih programov. Tako vam lahko hitro in enostavno takoj prikažemo vaše neporavnane obveznosti, prav tako takoj vidimo, kdo so vaši dolžniki. S pravilnim vodenjem se povečuje vaš poslovni ugled podjetja, prav tako pa je to dober pregled, v kakšnem stanju ste do kupcev in dobaviteljev, kdo so vaši dolžniki, ter katere so še vaše neporavnane obveznosti.

S pregledno ureditvijo teh podatkov boste hitro in zanesljivo prišli do pomembnih informacij o stanju vašega podjetja, zato zaupajte urejanje teh dokumentov strokovnjakom!

Vaša naloga pri vodenju saldakontov je samo ta, da shranite vsak dohodni in odhodni račun, in ga pravočasno prinesete do nas. Za vse ostalo poskrbimo mi, prav tako pa je naša naloga, da vam hitro vse informacije tudi posredujemo in predstavimo.

Še vedno niste prepričani? Naj Vam olajšamo odločitev. Pridružite se našim zadovoljnim strankam in 1 mesec Vam bomo nudili celotne računovodske storitve brezplačno!