računovodski servis
Recite zbogom visokim cenam in gospodarski krizi! Sedaj si lahko tudi vi privoščite kvalitetne in cenovno ugodne računovodske storitve!

Računovodstvo in PayPal

Paypal je v svetu in tudi že pri nas vse bolj razširjeno internetno plačilno sredstvo. Tudi v našem računovodskem servisu smo pripravljeni na tovrsten način poslovanja. S poznavanjem načina poslovanja preko poslovnega računa PayPal lahko uredimo vse potrebno za vodenje knjigovodstva.

Sistem ponuja varno e-plačevanja s kreditnimi karticami. Začne se z odprtjem PayPal računa, nato  pa lahko poslujemo s komerkoli na svetu, ki ima ta račun že aktiviran. Preko njega lahko prejemamo plačila od svojih dolžnikov, prav tako, pa mi plačujemo svojim dobaviteljem. Sredstva, ki jih želimo dvigniti iz računa, lahko kadarkoli nakažemo na svoj račun in tako pridemo do svojega denarja.

PayPal račun je lahko oseben ali posloven. Poslovni  mora biti razviden tudi v naših poslovnih knjigah,  tega pa prepustite našemu računovodstvu.

Še vedno niste prepričani? Naj Vam olajšamo odločitev. Pridružite se našim zadovoljnim strankam in 1 mesec Vam bomo nudili celotne računovodske storitve brezplačno!