računovodski servis
Recite zbogom visokim cenam in gospodarski krizi! Sedaj si lahko tudi vi privoščite kvalitetne in cenovno ugodne računovodske storitve!

Popust za nove stranke in 1 mesec brezplačno

Zavedamo se, da je vsak začetek težak, a zato toliko bolj pomemben. Ni lahko priti na neznano in zaupati svoje poslovanje  tretji osebi.

Zato se mi poskušamo svojim strankam čim bolj približati in vsaki osebno svetovati. 

Izkušenim podjetnikomje morda lažje- veste namreč kaj od računovodskega servisa želite in pričakujte. Ker verjamemo, da je dober glas najboljša reklama, vam podarjamo en mesec  brezplačnih računovodskih storitvev. Prav tako vam  bomo BREZPLAČNO pomagali pri vseh potrebnih protokolih v primeru prenosa iz trenutnega na nov računovodski servis.

Pri Arkontu pa pozdravljamo tudi nove podjetnike. Tudi vam je namenjen mesec brezplačnih storitev, kjer se boste lahko prepričali v kvaliteto in obseg naših storitev. Za vas si bomo vzeli čas in vam razložili osnove podjetništva, ki jih morate  poznati pred pričetkom poslovanja. Verjamemo, da je potrebno zgraditi trden temelj, ki bo potem osnova za naše nadaljno delo.

Zato ne oklevajte in izkoristite ponujeno priložnost.

Enostavno izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo.

Polja označena z * so obvezba.

Še vedno niste prepričani? Naj Vam olajšamo odločitev. Pridružite se našim zadovoljnim strankam in 1 mesec Vam bomo nudili celotne računovodske storitve brezplačno!