internetne storitve
Potrebujete vrhunsko internetno stran! Želite dobre pozicije v iskalnikih, unikaten dizajn in enostavno urejanje vaše spletne strani?

Masovno pošiljanje e-pošte

Med različnimi marketinškimi metodami se le redko katera obnese tako dobro kot masovno pošiljanje e-pošte. Za takšno uspešnost e-poštnega marketinga obstaja več razlogov, ki to metodo ločijo od drugih in ji dajo odločilno prednost. Čas je, da tudi vi opustite stare in neučinkovite načine oglaševanja, ter pričnete s ciljnim oglaševanjem neposredno na e-poštne naslove tistih posameznikov in podjetij, ki jih vaša ponudba zanima in se bodo na vaše sporočilo pogosteje odzvali.

E-poštni marketing odlikuje učinkovitost!

Pri večini drugih načinov oglaševanja so oglasna sporočila servirana precej naključno in nikoli ne moremo vedeti, kdo jih bo prebral. Zaradi tega je oglaševano ponudbo težko prilagoditi točno določeni skupini ljudi, saj moramo izbirati med širokim dosegom oglasa in majhno konverzijo ter veliko konverzijo, a ozkim dosegom.

Masovno pošiljanje e-pošte pa vključuje obe prednosti – obseg je širok, točno določen z bazo e-naslovov, na katere lahko pošiljamo oglasna sporočila, konverzija pa je mnogo boljša od oglaševanja na slepo, saj lahko sporočilo prilagodimo, če poznamo prejemnike.

Za optimalne rezultate poskrbimo mi!

Naši strokovnjaki za marketing bodo poskrbeli za najboljše možne rezultate, ki jih lahko zagotovi masovno pošiljanje e-pošte. Najprej smo pozorni na načrtovanje e-poštne oglasne kampanje, kar je prvi korak do učinkovitega e-poštnega marketinga. Nato pripravimo privlačno in učinkovito oglasno sporočilo, ki ima največjo vlogo pri promociji in pridobivanju novih strank. Nazadnje poskrbimo še za pošiljanje e-pošte na naslove vaših potencialnih strank.

Pri tem seveda poskrbimo, da je oglaševanje v skladu z zakonom, ne bomo pa pozabili niti na morebitne tehnične omejitve, tako da bodo vsa sporočila prispela do naslovnikov.

Naj vam ponudimo vrhunske storitve na področju internetnih predstavitev. Pridružite se našim zadovoljnim strankam in približajte vaše storitve svetu. Ugodna cena v kombinaciji z računovodskim servisom